top of page
blog.jpeg

ממתק טבעי, בריא וט-ע-י-ם!!

תמונת הסופר/ת: Ayelet RosenfeldAyelet Rosenfeld

לדר מגולגל קור בחוט

בקיץ אני אוהבת לפתוח מפעל ללדר אצלי בבית.


כל כך פשוט להכין, שלפעמים נדמה שזה לא אמיתי.


ברגע שמגיעה התקופה של המשמשים אני מחכה כמה שבועות, ואז , שנייה לקראת סיום העונה אני קונה ארגז עצום של משמשים, קצת רכים, במחיר זול, ומכינה מהם לדר לכל השנה!


אני כל כך אוהבת לדר.

בשבילי זה ממתק טעים, טבעי ובריא לגמרי.

הוא מתוק – חמוץ בדיוק במידה הנכונה. מלא ערך תזונתי, מלא ויטמינים ומינרלים.


אני יודעת שתשאלו ולכן כבר אענה:

בסרטון הבא אתם תראו שאני מכינה את הלדר במייבש מזון. אבל…

רק בשנים האחרונות התחלתי להשתמש במייבש מזון.

שנים רבות ייבשתי את הלדר בשמש!


כן, יש לנו שמש מדהימה כאן בארץ, ולכן אתם יכולים להוציא את תבניות הלדר לשמש, לכסות בבד עדין (כמו חיתול) רק על מנת שלא יכנסו חרקים, ולהשאיר יום – יומיים עד לקבלת לדר מעולה.


אז צילמתי עבורכם את כל התהליך הפשוט הזה:


לכו להכין כדי שלא תפספסו את עונת המשמשים המדהימה, וספרו לי כאן למטה איך יצא לכם.


באהבה,

איילת


נ.ב. לדר מתועש מכיל הרבה פעמים סוכר, חומצות שונות ואפילו גופרית בכדי שלא יקבל צבע שחור בייבוש. לכן אני ממש ממש לא ממליצה לאכול את הלדר המתועש.

bottom of page