top of page
blog.jpeg
  • תמונת הסופר/תAyelet Rosenfeld

סלט קייל ועגבניות צבעוני


צלחת הגשה עם סלק טייל ועגבניות
סלט קייל ועגבניות

סלט טעים מאוד עשיר בערך תזונתי,

מכיל את הקייל שהוא ממשפחת המצליבים ונחשב לאחד מהירקות העליים עם הצפיפות התזונתית הגבוהה ביותר.

יחד עם הירקות האחרים הוא מכיל המון נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים, יחד עם חלבונים איכותיים, םחמימות נכונות וחומצות שומן שהגוף צריך.

בזכות הכמות הגדולה של העלים הירוקים לסלט נותן לגוף הרבה כלורופיל שעוזר לנקות את הגוף ולחזק אותו.

רכיבים:

2 כוסות של עלי קייל מסולסל, מופרדים מהגבעולים, חתוכים לרצועות דקות מיץ מ- 1/2 לימון 1 ק"ג עגבניות שרי בכל מיני צבעים – אדומות, צהובות, שוקולד וכו' 3 שיני שום קצוצות 1/4 כוס כוסברה קצוצה 1/2 כוס רשאד קצוץ (לא חובה. אפשר כל עלה ירוק אחר) 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים מלח 1 כף שמן זית

אופן ההכנה

  1. להכניס לקערה את עלי הקייל, לשפוך מעליהם מיץ לימון ולהתחיל ללוש אותם בידיים. ממש למעוך עד שהם כמו מתרככים.

  2. לחתוך את העגבניות לחצי (או לרבע אם הן גדולות יותר) ולהוסיף לקייל

  3. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב

  4. לתבל לפי הטעם.


547 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Комментарии


bottom of page