אוכל דל קלוריות אינו בהכרח אוכל בריא (דיאט קולה לדוגמה).
אנחנו אמורים לבחור את האוכל שלנו ע"פ קריטריונים אחרים מאשר כמה קלוריות הוא מספק לגוף.
אוכל בריא צריך להכיל רכיבים שהגוף יכול להשתמש בהם, אוכל בריא חייב לתת את האנרגיה הנכונה לגוף, חייב להכיל את כל מה שהגוף צריך כדי לבנות את עצמו.
אוכל בריא ונכון עוזר למנוע מחלות, מרפא מחלות קיימות, מנקה את הגוף מרעלים ופסולת, עוזר לתיקון תאים סרטניים ועוד.
היום יש בלבול גדול עם כל עניין האוכל.
אנשים מפחדים לאכול אבוקדו כי יש בו הרבה שומן, אבל אוכלים בכמויות אדירות מעדני חלב ויוגורטים דלי שומן שגורמים לנזק הרבה יותר גדול מאבוקדו (אבוקדו לא גורם נזק בכלל).
התעשייה גורמת לבלבול גדול. מאכלים רבים, שנראים כאילו הם בריאים, לא בהכרח בריאים.
- לא כל מה שכתוב עליו "ללא כולסטרול" הוא בריא
- לא כל מה שכתוב עליו "ללא שומן טרנס" הוא בריא
- לא כל מה שכתוב עליו "מחומרים טבעיים בלבד" הוא בריא (ארס נחשים גם הוא טבעי, לא?)
- לא כל מה שכתוב עליו "קמח מלא" הוא בריא
- לא כל מה שיש בו שמן קנולה הוא בריא יותר
אני רוצה לתת לכם את הנוסחה לאוכל בריא. נוסחה פשוטה שתגלה לכם איך לדעת אם המאכל הוא בריא או לא?
חשוב לדעת מהם הקריטריונים לאכול בריא. ולכן ערכתי הרצאה מקיפה על נושא זה.
במהלך ההרצאה אני מדברת על:
- נעשה סיור (וירטואלי) בסופר – מחלקת לחמים, ירקות, "יבשים", ממתקים, ועוד
- ארבעת הכללים לבחירת מאכל בריא
- איך לדעת אם מה שאנחנו מכניסים לפה הוא בריא?
- הנוסחה היחידה שמגדירה מאכל בריא
- קלוריות – איך להתייחס אליהן נכון? מתי לשים לב אליהן ומתי לא?
- מהן קבוצות המזון הבריאות?
- איזה מאכלים יש בכל קבוצת מזון בריאה?
- מהם חלבונים בריאים? פחמימות בריאות? שומנים בריאים?
- איך לקנות אוכל בריא?
- איך לקרוא את התווית על האריזה?
- איך לדעת אם כמות הקלוריות הכתובה על האריזה היא באמת נכונה ומדוייקת?
- ועוד
מהי ההשקעה בהדרכה?
ההשקעה בהדרכת וידאו + אודיו + דפי עבודה הינה 197 ₪ בלבד
לרכישה מלאו כאן את הפרטים ומיד תועברו לדף התשלום
לכל שאלה אנחנו כאן בטלפון 1-700-55-01-55 או במייל info@healthyfamily.co.il