1 חבילת טמפה חתוכה לרצועות (או חזה עוף)
3 כפות שמן זית
300 גר' שעועית ירוקה
1 ראש ברוקולי קטן מפורק לפרחים
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
2 פלפלים אדומים חריפים מנוקים מגרעינים וקצוצים
1 כרשה פרוסה לטבעות
1/2 חבילת אטריות אורז בר שחור
1/2 חבילת אטריות אורז מלא
לרוטב
1/3 כוס רוטב סויה
1 כף רכז רימונים
3 שיני שום קצוצות
1 כף סירופ אגבה/ סילאן/ דבש
אופן ההכנה
1. לאדות או לחלוט בסיר מים רותחים את השעועית ופרחי הברוקולי, למשך 3 דקות. להעביר למי קרח.
2. להכין את הרוטב: לשים בסיר קטן את חומרי הרוטב ולהביא לרתיחה. להסיר מהאש.
3. בווק לשים שמן זית ולהוסיף את רצועות הטמפה. על אש לא גבוהה, להקפיץ מספר דקות עד שהטמפה מקבל מעט גוון זהוב. להוציא לצלחת.
4. להוסיף את הכרשה, הפלפל האדום ואת הפלפלים החריפים לווק ולהקפיץ 3 דקות.
5. לסנן את השעועית והברוקולי ממי הקרח ולהוסיף לווק ולהקפיץ 2 דקות. להסיר מהאש.
6. לבשל את האטריות ע"פ הוראות היצרן. לסנן.
7. להוסיף לווק את הטמפה והאטריות ולערבב
8. להוסיף את הרוטב, לערבב היטב ולהגיש מיד.