250 גר' בשר הודו אדום טחון (הודו לשווארמה)
1 חבילת פסטה מקמח מלא או מאורז מלא
לרוטב
בצל קצוץ
2 גזרים
דלעת
4 שיני שום
4 עגבניות
4 עלי מנגולד אדום
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקהכורכום
אופן ההכנה
לקצוץ בצל ולטגן בלי שמן. לטחון במעבד מזון ולהוסיף גזרים מעט דלעת שיני שום. לאחר מכן להוסיף עגבניות ועלי מנגולד טחונים. לתבל, לבשל מעט ולהוסיף את הבשר מלח פפריקה ורסק עגבניות לבשל מכוסה על אש קטנה.
לבשל את הפסטה ע"פ ההוראות על האריזה, ולהגיש יחד עם הרוטב.