1 חבילת פסטה כוסמין ירוקה של השדה
2 כפות שמן זית
2 כוסות פרחי ברוקולי חתוכים
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
חופן פטריות חתוכות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 כוס פולי אדממה ללא הקליפה
5 עגבניות מיובשות קצוצות
1 כוס עלי בזיליקום – קצוצים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה ע"פ הוראות היצרן.
2. דקה אחת לפני סיום בישול הפסטה, להוסיף לסיר בו הפסטה מתבשלת את פרחי הברוקולי. לבשל 1-2 דקות, לסנן, לשטוף במים קרים ולהוסיף 1 כף שמן זית. לערבב היטב שהפסטה לא תדבק.
3. לטגן את הבצל טיגון הפוך ובסוף להוסיף 1 כף שמן זית. להוסיף את הבצל המטוגן לפסטה.
4. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.
5. לתבל לפי הטעם.