רכיבים
חבילת טופו מפורר
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
2 כוסות פטריות חתוכות
4 עלי קייל חתוכים
חופן בוק צ'וי קצוץ
כורכום
אבקת קארי
מלח
מעט שמן זית
2 עגבניות חתוכות לקוביות
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל טיגון הפוך עד שמקבל גוון זהוב.
2. להוסיף את השום ולטגן עוד 1 ד'
3. להוסיף את התבלינים ולערבב חצי דקה.
4. להוסיף 1 כף שמן זית, ואת הטופו המפורר ולטגן כ- 5 ד' תוך כדי ערבוב.
5. להוסיף את הפטריות, הקייל והבוק צ'וי ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עוד 5 ד'.
6. להוסיף את העגבניות ולהוריד מהאש.