פסטה ירוקה מלאה בדברים טובים
מחבר: 
 
מרכיבים
  • 1 חבילת פסטה כוסמין ירוקה (אני משתמשת של חברת "השדה")
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות פרחי ברוקולי חתוכים
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • חופן פטריות חתוכות
  • 1 קישוא חתוך לקוביות
  • 1 כוס פולי אדממה ללא הקליפה
  • 5 עגבניות מיובשות קצוצות
  • 1 כוס עלי בזיליקום – קצוצים
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • מלח, פלפל
הוראות הכנה
  1. לבשל את הפסטה ע"פ הוראות היצרן.
  2. דקה אחת לפני סיום בישול הפסטה, להוסיף לסיר בו הפסטה מתבשלת את פרחי הברוקולי. לבשל 1-2 דקות, לסנן, לשטוף במים קרים ולהוסיף 1 כף שמן זית. לערבב היטב שהפסטה לא תדבק.
  3. לטגן את הבצל טיגון הפוך ובסוף להוסיף 1 כף שמן זית. להוסיף את הבצל המטוגן לפסטה.
  4. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.
  5. לתבל לפי הטעם.
Recipe by משפחה בריאה at http://www.healthyfamily.co.il/mythos-3-fruitsandvegetables