פנקייקים
מחבר: 
 
פנקיקים ללא גלוטן, מפחמימות בריאות שנספגות לאט בדם.
מרכיבים
  • לבלילה
  • ½ כוס קמח כוסמת לא קלויה (אפשר לטחון לבד לקמח במטחנת קפה)
  • ¼ כוס קמח אורז מלא
  • 1 כף קוזו מעורבב ב- 2-3 כפות חלב שקדים עד להמסה
  • 1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
  • ¾ כוס חלב שקדים (אפשר להוסיף יותר אם התערובת יוצאת סמיכה)
  • 1 כף סירופ מייפללהגשה
  • סירופ מייפל
  • אוכמניות ללא סוכר
  • קינמון
  • אגוזים ושקדים קצוצים
  • פתיתי קוקוס
הוראות הכנה
  1. לערבב את כל החומרים עד לקבלת בלילה לא סמיכה מדי ולא דלילה.
  2. למרוח בעדינות שמן זית על מחבת.
  3. לחמם את המחבת ובעזרת כף לצקת מהתערובת למחבת.
  4. לטגן עד שנוצרות בועות על הפנקייקים ואז להפוך לטיגון הצד השני עוד דקה אחת.
  5. להעביר לצלחת ולהגיש עם תוספות לפי מה שאוהבים.הערה: קוזו הוא התחליף הבריא של הקורנפלור - עשיר במינרלים ובאיזופלבנואידים. זהו עמילן שמופק משורש צמח הקוזו, הגדל באופן פראי באיזורים רבים ביפן סין ודרום ארצות הברית והינו מרכיב בסיסי ויומיומי בתזונה המקרוביוטית. אפשר לקנות בחנויות טבע
Recipe by משפחה בריאה at http://www.healthyfamily.co.il/mythos-2-sugar