מרק סלרי וברוקולי
מחבר: 
 
מרכיבים
  • ½ ק"ג ברוקולי חתוך לפרחים
  • 3 ראשי סלרי גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מים לפי הצורך
  • 3 כפות שקדייה
  • חופן בזיליקום
  • מלח
הוראות הכנה
  1. להכניס לסיר את הברוקולי, הסלרי והשום. להוסיף מים עד לכיסוי, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהירקות מתרככים.
  2. לטחון למרקם חלק עם בלנדר ידני. להוסיף שקדייה ועלי בזיליקום קצוצים ולטחון שוב.
  3. ניתן להוסיף מים או חלב סויה לקבלת הסמיכות הרצוייה.
Recipe by משפחה בריאה at http://www.healthyfamily.co.il/pesach-tips