חטיף פריכיות אורז
 
לקוח מתוך המתכונים של הכושים העבריים, עם שינויים קלים
מרכיבים
  • 1 חבילת פריכיות אורז מלא קטנות ועגולות עם דבש
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות זעתר
הוראות הכנה
  1. לחמם תנור לחום נמוך של 50 מעלות.
  2. בקערה גדולה לערבב את שמן הזית עם 1 כף זעתר.
  3. להוסיף את פריכיות האורז ולערבב היטב עם הידיים.
  4. לפזר את שאר הזעתר ולהספיג טוב בתוך פריכיות האורז.
  5. להניח בתבנית עם נייר אפייה ולהכניס לתנור למשך 5 דקות.
Recipe by משפחה בריאה at http://www.healthyfamily.co.il/to-much-tv-to-much-junkfood