פופקורן ביתי טעים
 
מכיוון שהפופקורן הנמכר בבתי הקולנוע והפופקורן שמכינים במיקרו עמוסים בשמנים שאינם בריאים לגוף ועמוסים במלח, מומלץ להכין פופקורן לבד. זה פשוט וטעים!
מרכיבים
  • 4 כפות שמן זית או שמן קוקוס
  • ½ כוס גרגרי תירס לפופקורן
  • סיר כבד עם מכסה
  • שמרי בירה או מלח
הוראות הכנה
  1. לשים את הסיר על הגז ולהדליק אש גבוהה.
  2. למזוג את השמן לסיר.
  3. להוסיף גרגר אחד של פופקורן ולכסות את הסיר. לחכות עד שהגרגיר מתפוצץ.
  4. להוסיף את שאר הגרגירים ולפזר אותם בשכבה אחת על תחתית הסיר. לכסות.
  5. להנמיך את האש לבינונית ולחכות עד שלא שומעים יותר את רעש הפיצוץ.
  6. להעביר לקערת הגשה ולהוסיף שמרי בירה לתיבול או מלח.
Recipe by משפחה בריאה at http://www.healthyfamily.co.il/weightlossbarrier1