החרוסת הטובה בעולם
 
מרכיבים
  • 2 חבילות תמרים מגולענים בואקום
  • קומקום מלא מים רותחים
  • שקדים, אגוזי מלך, פיסטוקים קלופים ואגוזי לוז (150 ג"ר מכל אחד - לא קלויים ולא מומלחים)
הוראות הכנה
  1. על אש בינונית, לשים בסיר את התמרים ולהוסיף מעט מים רותחים.
  2. לערבב ולמעוך תוך כדי את התמרים. כל פעם ששמים לב, יש להוציא את עוקצי התמרים שנמצאים בעיסה.
  3. להתחיל ולהוסיף מים לאט לאט תוך כדי בישול עד שמקבלים ממרח יחסית דליל.
  4. להנמיך את הלהבה, לכסות את הסיר ולבשל בערך ½ שעה. לערבב לעיתים קרובות ואם התערובת מסמיכה להוסיף עוד מים.
  5. לקרר מעט ולהוסיף את תערובת האגוזים והשקדים.
  6. להעביר למקרר.
Recipe by משפחה בריאה at http://www.healthyfamily.co.il/haroset