2 כוסות של עלי קייל מסולסל חתוכים לרצועות דקות
מיץ מ- 1/2 לימון
1 ק"ג עגבניות שרי בכל מיני צבעים – אדומות, צהובות, שוקולד וכו'
3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס רשאד קצוץ (לא חובה. אפשר כל עלה ירוק אחר)
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
מלח
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
1. להכניס לקערה את עלי הקייל, לשפוך מעליהם מיץ לימון ולהתחיל ללוש אותם בידיים. ממש למעוך עד שהם כמו מתרככים.
2. לחתוך את העגבניות לחצי (או לרבע אם הן גדולות יותר) ולהוסיף לקייל
3. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב
4. לתבל לפי הטעם.