1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן זית
5 שיני שום קצוצות
3 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
2-3 קישואים מזן זוקיני (הירוק הכהה) קצוצים
1 כוס עלי תרד קצוצים
1 חבילת בוק צ'וי קצוץ (אפשר להחליף בעלי מנגולד)
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
3/4 כוס עדשים ירוקות (לא מבושלות)
1 כפית כורכום
1 כפית קארי צהוב
פלפל שחור לפי הטעם
1 ליטר ציר ירקות
מים לפי הצורך
מיץ מ-1 לימון (אפשר יותר)
מלח
אופן ההכנה
לטגן את הבצל טיגון הפוך עד להזהבה קלה.
להוסיף 2 כפות שמן זית ואת שיני השום הקצוצות. לטגן 1 דקה.
להוסיף את הסלרי, התרד, הבוק צ'וי והקישואים ולטגן עוד 2 דקות..
להוסיף את התבלינים, החומוס, העדשים, ציר הירקות ולהוסיף מים עד לכיסוי.
לכסות, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 45 דקות.
לכבות את האש ולסחוט מיץ לימון למרק.