אנחנו יכולים לאכול בריא, אולם פעמים רבות הרכיבים התזונתיים שיש במזון לא נספגים היטב בגוף, ואז במהלך הזמן אנחנו נפתח חוסרים תזונתיים.
הגוף לא מקבל את מה שהוא אכן אמור לקבל ובוודאות מחלה תתפתח בשלב כלשהו.
ז"א שמעבר לאכול בריא וכמו שצריך, המטרה היא שכל הערך התזונתי שיש באוכל ייספג היטב בגוף.
לדוגמה – לאנשים רבים יש חוסר בויטמין B12 וזה לא בגלל שהם לא אוכלים מזון מהחי. להפך, הם לא צמחוניים, הם אוכלים דגים, עופות, ביצים, גבינות ובשר, ולמרות זאת ערכי ויטמין B12 שלהם נמוכים מאוד.
לעומת זאת יש צימחונים וטבעונים שלא אוכלים בשר ומוצרים מהחי ואין להם חוסר בויטמין זה.
אז מה קורה כאן?
תהליך הספיגה של ויטמין B12 הוא מורכב מאוד ואצל רוב האנשים משהו השתבש במנגנון.
זו רק דוגמה אחת.
יש מספר פרמטרים שיש להתייחס אליהם על מנת שהספיגה של הרכיבים מהמזון תהיה מקסימלית, ועל זה אני רוצה לדבר איתכם.
במהלך השנה הזו אני אתן מספר הרצאות שיתנו לכם כלים וידע רב ויעזרו לכם לאכול נכון ולהרגיש טוב.
ההרצאה הקרובה תהיה בדיוק על הנושא הבא:
הבסיס לבישול בריא – טיפים לאכילה בריאה
גלו איך ניתן לספוג את רוב הרכיבים התזונתיים מהמזון שאנחנו אוכלים
ועל מה אדבר בהרצאה?
- איך לספוג את מקסימום הרכיבים התזונתיים מהמזון שאנחנו אוכלים
- איך ניתן לשדרג את המזון שאנחנו מכינים ולהוסיף לו עוד ערך תזונתי
- צרופי מזון – מה לאכול עם מה ומה לא לאכול יחד?
- איך להגדיל את כמות הברזל והסידן בתזונה?
- מה קורה עם ויטמין B12?
- אילו גורמים חוסמים את ספיגת הויטמינים, המינרלים, חומצות האמיניות ושאר הרכיבים מהמזון?
- ועוד
מכיל: הקלטת וידאו + אודיו + חוברת עבודה
אורך: 122:27 ד'
מחיר: 197 ש"ח
לרכישה מלאו כאן את הפרטים ומיד תועברו לדף התשלום
לכל שאלה אנחנו כאן בטלפון 1-700-55-01-55 או במייל info@healthyfamily.co.il